onverwachte
verbintenis

die alles veranderde

timon en eviroos

Eviroos en Timon delen de liefde voor een goed feestje. Ze leerden elkaar kennen via originele dates en Timon deed alle moeite om tijd met Eviroos te spenderen. Met de komst van hun lieve Abby stond alles al helemaal op z'n kop. Samen begonnen ze hun leven op te bouwen en vonden daarin toewijding, steun en liefde.

leveranciers

FOTOGRAAF:  Martine van der Voort

BESTEMMING: Engwierum, Nederland

TROUWLOCATIE: 

BRUILOFT PLANNER:

BABS: Esther de Grootte, beleefhetmoment.nl

MAKE-UP ARTIEST:

BLOEMIST:

OVERIGE LEVERANCIERS:

lieve & cretiano

Wauw, we zijn sprakeloos! Wat een práchtige film heb je ervan gemaakt. We zijn ontzettend blij om op deze manier onze bruiloft weer opnieuw te kunnen herbeleven.

elkaar leren kennen

WE LEREN ELKAAR BETER KENNEN EN
BESLUITEN OF WE GOED BIJ ELKAAR PASSEN.

Na jullie aanvraag neem ik snel contact op. We plannen dan een online kennismakingsgesprek in, waarin we jullie dag en wensen uitgebreid bespreken. Ik ben benieuwd naar alle details! Mag ik jullie trouwvideograaf zijn? Dan ontvangen jullie een vragenlijst met vragen over jullie relatie en de bruiloft, zodat ik alles nog eens terug kan lezen. Ook ontvangen jullie een offerte, verzoek voor de aanbetaling en plannen we een datum in voor de storytelling preshoot.

storytelling preshoot

om jullie verhaal alle aandacht te geven
en comfortabel te worden met de camera.

Tijdens de trouwdag vind ik het belangrijk dat de dag om jullie draait. Om dat te bereiken, spreken we voor die tijd al eens af en stel ik een aantal vragen op camera. Ook filmen we alvast een korte loveshoot op een mooie of voor jullie belangrijke locatie; dat mag ook gewoon thuis! Door dit te doen, kan ik een sterker verhaal voor jullie maken zónder hiervoor tijd vrij te hoeven maken tijdens de bruiloft. Ook zijn jullie alvast aan mij gewend en comfortabeler met de camera. Natuurlijk blijft de focus  op de grote dag zelf, maar mogelijk gebruik ik enkele beelden om jullie trouwfilm te ondersteunen.

de trouwdag

nu is het echt zo ver!

Enkele weken voor de bruiloft spreken we elkaar nog via beeldbellen en voeren een detailgesprek. We bespreken de laatste details of veranderingen. Op jullie dag zelf draait het om genieten! Soms zul je mijn aanwezigheid merken, maar meestal houd ik mezelf op de achtergrond. Ik zal jullie nooit vragen om te poseren of iets opnieuw te doen, behalve tijdens de fotoshoot. Jullie focus ligt compleet op alle lieve aanwezige familie, vrienden en genieten van het moment.

jullie film ontvangen

samen zijn en bijkomen van alle drukte, met een hoop mooie herinneringen; dat hoop ik dat jullie na de dag ervaren! 

Circa een week na de bruiloft ontvangen jullie de factuur met het resterende bedrag. Voor mij begint het editen van jullie dag, waarin ik mezelf compleet kan verliezen. Nog even geduldig zijn, maar daarmee verzeker ik een film waarin al mijn liefde en aandacht zit. Jullie ontvangen na 4-5 maanden de trouwfilm en kunnen je weer helemaal onderdompelen in het geluk. Deze ontvangen jullie op een USB-stick thuis. Ik ben dankbaar dat ik onderdeel van jullie dag mocht uitmaken!