de ervaring &

mogelijkheden

Sinds 2019 mag ik liefde vastleggen. Hierin heb ik inmiddels iets geleerd; ik geef graag mijn volle aandacht aan koppels en geef daarom al mijn tijd en liefde aan de trouwfilms die ik maak. Iedereen is uniek en dit wil ik graag weerspiegelen in mijn werk. Daarnaast haal ik veel inspiratie uit films. Jullie verhaal, ondersteund met filmische beelden, staat daarom centraal.

wat je van mij kan verwachten

tijdens
jullie trouwdag

Soms zul je mijn aanwezigheid merken, maar voor een groot deel van de dag blijf ik op de achtergrond. Ik zet zo min mogelijk in scène en zal, buiten de fotoshoot om, nooit vragen of jullie willen poseren. Zo leg ik de meest oprechte momenten tussen jullie samen en de gasten vast. Samen met de fotograaf werk ik aan een mooie dag.

wat je van mij kan verwachten

Terwijl jullie nagenieten na van jullie dag, begint voor mij het vertaalproces naar een persoonlijke film. Een creatief proces, waarin ik mezelf volledig kan verliezen. Jullie ontvangen de film thuis op een USB binnen 3 tot 4 maanden. Nog even geduld hebben dus, maar hiermee verzeker ik een film waarin al mijn aandacht en liefde zit.

na jullie trouwdag

endless pakket

- 10 uur aanwezigheid
- Een film van 4-7 minuten
NIEUW - Storytelling preshoot*
- Reiskosten binnen Nederland
- Thuis geleverd op usb-stick binnen 3-4 maanden

€2695

tarieven & mogelijkheden

Ik houd het graag overzichtelijk voor jullie en mezelf. Daarom werk ik met één pakket. Dit pakket is natuurlijk gewoon verder uit te breiden naar jullie wensen! Het Endless Pakket omvat 10 uur aanwezigheid. Zo kan ik de meest diverse film voor jullie maken. Minder uren boeken is alleen mogelijk voor een aanwezigheid van 8 uur. De investering is dan €2545.

*Storytelling preshoot: een extra filmdag voor jullie bruiloft. We ontmoeten elkaar op een afgesproken plek. Jullie leren mij iets beter kennen en ik jullie ook. Op die manier maak ik een film die goed bij jullie past. Ook kunnen jullie alvast wennen aan de camera: ik maak alvast enkele beelden van jullie samen en stel vragen over jullie liefde. Daarvoor is op de grote dag namelijk vaak geen tijd! Tijdens jullie trouwdag voel je je meer op je gemak en weet ik beter wat belangrijke momenten zijn om te filmen.


extra mogelijkheden

- Extra aanwezigheid per uur €125
- Binnen één week een teaser/sociale media edit van circa 1 minuut €195
- De ceremonie gefilmd vanaf statief €345
- Een compilatie van ruw beeldmateriaal van alle speeches €395
- Een tweede videograaf €665
- Een film van circa 30-35 minuten met het ruwe, maar netjes gemaakte beeldmateriaal €645
- Jullie film al binnen 2 weken geleverd €545

Trouwen is al bijzonder, laat staan om dit met een destination bruiloft te vieren en meerdere dagen op een andere locatie te verblijven. Daarvoor reis ik graag mee naar buitenland! Jullie film krijgt nóg meer diepte, doordat er een langere tijd een videograaf aanwezig is om de sfeer vast te leggen. Neem contact met me op en deel zoveel mogelijk details, zodat ik een persoonlijke offerte exclusief reis- en verblijfskosten kan opstellen.

In de meeste gevallen gebruik ik niet ál het beeldmateriaal. Jullie kunnen daarom achteraf vragen of een upgrade mogelijk is. Ik kijk dan wat mogelijk is en stuur een offerte met de mogelijkheden.

Wat gebeurt er om de 'grote momenten' heen? Natuurlijk zijn er dingen die bij een bruiloft horen. Echter focus ik mij vooral op de onderlinge connecties tussen mensen, zoals de hand van grootouders op je schouder. Juist in die momenten tussendoor zie je de liefde tussen mensen. Mijn films zijn geen compilatie van alle 'verplichte' gebeurtenissen, maar laten je het gevoel van de dag opnieuw beleven. Hierbij draait het niet om perfectie, maar om de bijzondere liefde die jullie hebben gevonden.

Na onze kennismaking ontvangen jullie meer informatie over het boekingsproces. Jullie verzekeren een plek in mijn agenda met een aanbetaling van 25%. Moeten jullie de boeking annuleren? Tot 8 maanden voor de bruiloft ontvangen jullie het volledige bedrag gewoon weer terug.

Ik werk met rechtenvrije muziek en kies de nummers die jullie film het beste tot zijn recht laat komen. Jullie mogen natuurlijk altijd aangeven welke stijl muziek jullie favoriet is!

elkaar leren kennen

WE LEREN ELKAAR BETER KENNEN EN
BESLUITEN OF WE GOED BIJ ELKAAR PASSEN.

Na jullie aanvraag neem ik snel contact op. We plannen dan een online kennismakingsgesprek in, waarin we jullie dag en wensen uitgebreid bespreken. Ik ben benieuwd naar alle details! Mag ik jullie trouwvideograaf zijn? Dan ontvangen jullie een vragenlijst met vragen over jullie relatie en de bruiloft, zodat ik alles nog eens terug kan lezen. Ook ontvangen jullie een offerte, verzoek voor de aanbetaling en plannen we een datum in voor de storytelling preshoot.

storytelling preshoot

om jullie verhaal alle aandacht te geven
en comfortabel te worden met de camera.

Tijdens de trouwdag vind ik het belangrijk dat de dag om jullie draait. Om dat te bereiken, spreken we voor die tijd al eens af en stel ik een aantal vragen op camera. Ook filmen we alvast een korte loveshoot op een mooie of voor jullie belangrijke locatie; dat mag ook gewoon thuis! Door dit te doen, kan ik een sterker verhaal voor jullie maken zónder hiervoor tijd vrij te hoeven maken tijdens de bruiloft. Ook zijn jullie alvast aan mij gewend en comfortabeler met de camera. Natuurlijk blijft de focus  op de grote dag zelf, maar mogelijk gebruik ik enkele beelden om jullie trouwfilm te ondersteunen.

de trouwdag

nu is het echt zo ver!

Enkele weken voor de bruiloft spreken we elkaar nog via beeldbellen en voeren een detailgesprek. We bespreken de laatste details of veranderingen. Op jullie dag zelf draait het om genieten! Soms zul je mijn aanwezigheid merken, maar meestal houd ik mezelf op de achtergrond. Ik zal jullie nooit vragen om te poseren of iets opnieuw te doen, behalve tijdens de fotoshoot. Jullie focus ligt compleet op alle lieve aanwezige familie, vrienden en genieten van het moment.

jullie film ontvangen

samen zijn en bijkomen van alle drukte, met een hoop mooie herinneringen; dat hoop ik dat jullie na de dag ervaren! 

Circa een week na de bruiloft ontvangen jullie de factuur met het resterende bedrag. Voor mij begint het editen van jullie dag, waarin ik mezelf compleet kan verliezen. Nog even geduldig zijn, maar daarmee verzeker ik een film waarin al mijn liefde en aandacht zit. Jullie ontvangen na 4-5 maanden de trouwfilm en kunnen je weer helemaal onderdompelen in het geluk. Deze ontvangen jullie op een USB-stick thuis. Ik ben dankbaar dat ik onderdeel van jullie dag mocht uitmaken!