achter

de camera

Mijn eerste bruiloft filmde ik samen met een vriendin als tweede cameravrouw. Ik vond het heel bijzonder om op zo'n belangrijke dag aanwezig te zijn. Inmiddels heb ik veel meer bruiloften meegemaakt. Het maakt me iedere keer nog even blij als die eerste keer.

Ik ben ontzettend dankbaar dat ik van mijn passie mijn werk kan maken. Ik ben begonnen, omdat ik verhalen over alle soorten mensen wilde vertellen. In 2021 maakte ik mijn eerste documentaire en dat is iets wat ik heel graag nog eens wil doen. In mijn ogen hebben een trouwfilm en documentaire iets gemeen: je legt vast wat er voor je ogen gebeurt en voegt dit samen tot een film, waarvan je hoopt dat het een bepaald gevoel oproept bij degene die ernaar kijkt.

een dromer, optimist & sociale introvert

Naast dat ik graag film, verdiep ik me ook met plezier in camera apparatuur. Hoewel ik mezelf over het algemeen niet technisch aangelegd vind, zijn camera's een absolute uitzondering waarover ik mezelf uren kan inlezen. Ook heb ik meerdere podcasts over het maken van trouwfilms op repeat staan. 

Geluksmomentjes bestaan voor mij uit het drinken van een lekkere cappuccino, goede gesprekken over wat er speelt in iemands leven en een wandeling door de stad. Momenteel is dat in Den Haag, waar ik met mijn vriendin samenwoon.

this or

that

in de bergen of op het strand
praten of luisteren
Films of series
Wijn
of bier
dromer of realist
geposeerd of spontaan
geld of liefde